SON DAKİKA

My Blog

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

04 Temmuz 2023 - 21:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Böylede Denmez

İki kere evlenen Hakan Ural’ın ilk evliliği 8 Eylül 1988’te şarkıcı Sibel Can ile oldu. Bu evlilik 1999’da bitti. Engincan ve Melisa adında iki çocuğu bulunur. 2002 senesinda tanışmış varolduğu Saray Halı’nın sahibinin torunu olan Ezgi Can ile 2005 senesinda evlendi. Gisella adında bir kızı bulunur.
Oğlunun Sibel Can’la evlenmesini istemediğini dile getiren Selçuk Ural, bu yüzden Sibel Can’ı sürekli zorladığını ama yine de engel olamadığını söylerken “Hakan, Sibel Can’dan sonra bipolar bozukluk yaşamaya başladı” dedi.
Hakan Ural canlı yayında ünlü sunucu Acun Ilıcalı suretiyle dedikleriyle büyük tepki çekti. İzleyenler sıra Acun’a mı geldi diye düşündü. İşte Ural’ın o açıklaması; Acun’a de ki ‘açıkçası’ kullanmadan konuş de, konuşamaz. Böyle kalır… Çok var öyle insan bu arada, görüyorum. ‘Açıkçası’yı çıkar cımbızla, örnek olarak bir cümle kurdu diyelim; ‘Ben bugün açıkçası yarın geldim, gittim. İşte topu da aldım gittim.’ Desen ki, şu ‘açıkça’sını çıkarttım buradan. Sen yine aynı cümleleri kur. Ne fark edecek? Hiçbir şey… ‘Açıkçası’ dediğin şeyi söylememen gerekiyor. Yani ‘açıkçası, hadi neyse’ dersen yani açık açık söylemek istemiyorsun… Ama hem açıkçası deyip hem konuşmak çok garip değil mi? Zaten konuşuyorsun oğlum…”
Z kuşağının oy kullanmaması gerektiğini dile getiren Hakan Ural bir anda stüdyoyu karıştırdı. Kısa sürede büyük tepki çeken açıklama ise şuydu; Ülkede politikale bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA